fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ACCOUNTANTS REGISTER-

Veen & Kromhout registeraccountants, Van der

  Tolhûsleane 2 (In de buurt)
  8401 GA   Gorredijk
  Telefoon: 0513 468468

  Website:
  Email ons.


Deskundig
De specialisten van Van der Veen & Kromhout zijn doorkneed in hun vak. Ze volgen de ontwikkelingen in de financieel-economische wereld op de voet, nationaal en internationaal. Maar ook de regionale situatie kennen ze door en door.

Breed
Houdt u van overzicht en samenhang bij uw zakelijke beslissingen? Van der Veen & Kromhout heeft alle specialisten in huis: accountants, fiscalisten, juristen, bedrijfseconomen en automatiseringsexperts. Jaarrekening, salarisadministratie, belastingaangifte, investeringsplannen? Op de gebundelde expertise van Van der Veen & Kromhout kunt u rekenen!

Wilt u later ook de vruchten van uw werk kunnen plukken? Ook als het om uw persoonlijke toekomst gaat, staan onze adviseurs u graag met raad en daad terzijde.

Betrokken
Uw vaste contactpersoon bij Van der Veen & Kromhout kent uw branche en uw bedrijf door en door. Hij begrijpt wat u beweegt en verplaatst zich moeiteloos in uw situatie - efficiënt én plezierig.

Bij Van der Veen & Kromhout vindt u een luisterend oor. Een nuchtere gesprekspartner die u met betrouwbare informatie, heldere analyses en klare taal helpt een overtuigende visie te ontwikkelen en uw ambities te realiseren.

Behoefte aan een gesprek?
Van der Veen & Kromhout is een onafhankelijke maatschap, met vestigingen in Drachten, Gorredijk en Joure. De 120 medewerkers ondersteunen een breed klantenbestand uit het midden- en kleinbedrijf, de vrije beroepen en de non-profit sector.

Heeft u behoefte aan extra stuwkracht en snelheid? Een beslissende voorsprong? Neem eens contact met ons op. Wij zullen u graag verder helpen.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GorredijkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: