fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TANDARTSEN

Tandarts Brouwersgracht Amsterdam

  Brouwersgracht 723 (In de buurt)
  1015GJ   Amsterdam
  Telefoon: 0206862323

  Website:
  Email ons.


Bart Schafrat, gespecialiseerd als spoed tandarts, cosmetische tandheelkundige tandarts en gebitsrenovatie tandarts in Amsterdam centrum. Sinds 1998 heeft Bart zijn eigen tandartspraktijk op de Brouwersgracht 723 in de Jordaan. Bart zijn patiënten komen uit alle Amsterdamse stadsdelen, van west toit oost, van noord tot zuid en zelfs buiten Amsterdam komen patiënten naar de tandartspraktijk toe. Waarom? Omdat tandartspraktijk Brouwersgracht gewoon een fijne en goede tandarts heeft met veel tevreden patiënten.

Bart, de brabantse tandarts in Amsterdam centrum!

Zijn rustige zware stem en zijn onmiskenbaar Brabantse accent zijn de eerste dingen die opvallend zijn bij kennismaking met Bart.

Zijn stage heeft hij onder andere in een praktijk voor extreem bange patiënten gelopen, iets dat hem nu als tandarts goed van pas komt, want veel mensen zijn bang voor de tandarts. Tijdens zijn studie viel hij al op door zijn enorme handvaardigheid en inventiviteit en daardoor ook zijn snelheid.
Deze talenten heeft hij inmiddels ten volle ontwikkeld en vooral zijn snelle en pijnloze behandelingen zijn zijn handelsmerk geworden.

Wij gebruiken veilige vullingen

Tandarts Bart Schafrat gebruikt geen amalgaan vullingen maar een nieuw type combinatie composiet vulling die veilig voor uw gezondheid is. Hij kan als geen andere tandarts met composieten werken en men kan met recht zeggen dat hij daar een ware kunstenaar in is. Mede door zijn flexibiliteit en inventiviteit kan hij zorgen dat ook de minderbedeelden onder ons na zijn behandelingen de wereld hun lach weer durven te laten zien!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: