fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BOORBEDRIJVEN BETON-

De Wilde NL bv

  postbus 43 (In de buurt)
  3417 ZG   Montfoort
  Telefoon: 0348-470146
  Fax: 0348-470332

  Website:


Wij voeren met alle plezier voor u alle soorten boor-, zaag-, slijp- en freeswerkzaamheden uit, evenals klein, verwant betonwerk. Voor een ‘standaard klus’ boor- en zaagwerk (tot Ø200mm), maar nog liever richten wij onze aandacht op bijzondere werkzaamheden in speciale omstandigheden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld grote boordieptes, grote boordiameters en automatisch boren.

Werkgebied
Onze vestiging bevindt zich in Montfoort, maar u vindt de medewerkers van De Wilde Betonboringen door heel Nederland op diverse soorten locaties. Van (woning of tunnel)bouwplaats tot langs het spoor en van Schiphol tot (snel)wegen.

Ervaring
De Wilde Betonboringen is ontstaan uit een van de eerste betonbedrijven van Nederland: Beuke Betonboringen B.V. Midden jaren ’80 is het bedrijf overgenomen en is de naam gewijzigd in De Wilde Betonboringen. Echter alle vakkennis is binnen het bedrijf gebleven.

Opdrachtgevers
Ons specialistische werk brengt ons over de vloer van een heel diverse groep klanten. Een kleine greep uit onze opdrachtgevers van de afgelopen maanden:
particulieren;
aannemers in de woningbouw;
aannemers in de utiliteitsbouw;
aannemers in de civiele bouw;
aannemers in de spoorbouw.Door onze oorsprong in het betonboren en –zagen zijn wij een belangrijke speler geworden in de spoorwegbouwwereld. De precisie van gediamanteerd gereedschap zorgde eind jaren ’80 voor nieuwe ontwikkelingen in de spoorwegbouw. Hierdoor hebben wij ons vanaf 1989 weten te specialiseren in de spoorwegbouw. Inmiddels zijn wij een door Prorail erkende aannemer.

Onze specialisatie is de indirecte spoorstaafbevestiging en wij zijn uitstekend uitgerust voor:
spoorwerk op stalen of betonnen kunstwerken, zoals bruggen en tunnels;
het construeren van betonopstorten ten behoeve van spoorwerk op betonnen kunstwerken;
kleinschalig ballast spoorwerk;
spoorwerk bij / op industriële weegbruggen;
industriespoor gerelateerde werkzaamheden;
spoorwerk voor kraanbanen;
spoorgerelateerde betonboor- en zaagwerkzaamheden, inclusief het aanbrengen van verankeringen.

Wij zijn in staat om deze projecten vanaf het ontwerp tot en met de oplevering te verzorgen. De projecten kunnen nieuwbouw, onderhoud of renovatie omvatten. De projecten kunnen zowel als hoofd- of als onderaannemer worden uitgevoerd.

Als familiebedrijf hebben wij een traditie opgebouwd van een compacte, flexibele organisatie met een cultuur van directe communicatielijnen en zeer gemotiveerd personeel. Wij staan bij onze opdrachtgevers bekend als een meedenkende en meewerkende aannemer. Bij problemen wachten wij niet af, maar proberen wij actief mee te denken. Doordat wij divers materieel in eigen beheer hebben ontwikkeld, hebben wij een voorsprong in technologie verkregen. Wij beschikken over een uitgebreid materieelpark. Regelmatig prefabriceren wij dan ook constructies in onze loods in Montfoort.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Montfoort Restaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: