fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Coaching

FF NODIG

  Anna Bijnsring 72 (In de buurt)
  7321 HH   Apeldoorn
  Mobiel: 0645750083

  Website:
  Email ons.
  BTW Nummer: 136729460B01


FF NODIG helpt kinderen en jongeren die vastlopen, helpt ouders bij opvoedingsvragen en biedt hulp aan volwassenen met angsten.

FF NODIG hanteert daarbij een unieke aanpak, coachen met dubbel f. Het zelfoplossend vermogen is daarbij altijd het uitgangspunt. Door verschillende methodieken met elkaar te combineren en af te stemmen op jouw behoefte, wordt het traject afgestemd op jou. Want geen probleem is hetzelfde, geen mens is hetzelfde.

FF NODIG graaft daarbij niet in het verleden, maar kijkt naar het heden en de toekomst, naar jou. Samen (her)ontdekken we jouw sterke punten, kracht en kwaliteiten. Door deze centraal te zetten leer je (weer) te vertrouwen op jezelf. Daarnaast gaan we aan de slag met je denken en doen en kom je er zelf achter dat je deze kan beïnvloeden op een positieve manier. En als je dat eenmaal weet? Dan kan je het helemaal alleen.

Kindercoaching, jongerencoaching, matriXcoaching, Mission Possible Ambassador» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ApeldoornRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: