fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: WANDBEKLEDING

Totalstone Nederland

  Jan dobbelsteenstraat 7 (In de buurt)
  5472 PK   Loosbroek
  Telefoon: 0413-228971
  Fax: 0413-228731

  Email ons.


Totalstone is een steengoed product voor wand en plafondafwerking, voor het bekleden van objecten en creƫren van specifieke decoratieve elementen. De Natuurgetrouwe reproducties van baksteen, natuursteen, rotsblokken en gewelven zijn licht in gewicht en snel, schoon en eenvoudig te plaatsen. Door gebruikmaking van de juiste afwerkingmaterialen ontstaat een noodloos geheel met een perfect resultaat.

Binnen en buiten, kelder of de zolder. Muren, plafonds, nieuwbouw of renovatie, strak, ruw of klassiek, alles is mogelijk. Op project basis voor bedrijven. Particulieren zijn wij ook van dienst. TotalStone Nederland.

Zekerheid van Topkwaliteit

TotalStone is een jong en dynamisch bedrijf met een product van topkwaliteit dat al bijna 40 jaar succesvol geproduceerd wordt door Total Panel System, wereldwijd marktleider in deze markt en ISO9001 en 14001 gecertificeerd wat een constante kwaliteit en voordurende innovatie waarborgt.

Onder TotalStone Nederland vallen ook TotalWood en TotalDesign, waardoor uw keuze uit dessins, vormen en kleuren bijna onbeperkt is. Desgewenst verzorgt TotalStone ook de complete montage voor u.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LoosbroekRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: