fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: HOOGWERKERS

VMH Hoogwerkerverhuur

  Einsteinweg 29c (In de buurt)
  3752 LW   Bunschoten-Spakenburg
  Telefoon: 033-4331075
  Fax: 033-4331076
  Mobiel: 06-23609033

  Website:
  Email ons.


V.M.H. B.V. is gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers. Wij werken samen met de betere verhuurbedrijven in het land en bieden u dus een landelijke dekking.

Soorten Hoogwerkers

Elke klant heeft sowieso een voorkeur om met een bepaalde hoogwerker te werken. De een zal kiezen voor een zelfrijdende hoogwerker en de ander zal kiezen voor een semi zelfrijdende hoogwerker. Wat u voorkeur ook is, wij bieden u die keuze!

Op onze website geven wij een impressie van onze hoogwerkers en de mogelijkheden.

Vervoer

Het vervoer van onze hoogwerkers wordt door ons zelf verzorgt. Hiervoor hebben wij een BE-trekker. Hiermee kunnen we praktisch op elke plek de door u gehuurde hoogwerker afleveren.

Klantgericht werken

Mocht u uitleg nodig hebben over het gebruik van de machine of andere speciale wensen hebben laat het ons dan weten. Wij zullen u kunnen ondersteunen en zelfs het leveren van bedienend personeel is mogelijk.

Scholing

Wij verzorgen ook de opleiding "Veilig werken met de hoogwerker". deze opleiding wordt afgesloten met een certificaaat en Arbo Card. De opleiding is officieel erkend.

Heeft u vragen? neem gerust contact met ons op! Voor uitgebreide specificaties van onze hoogwerkers kunt u kijken in onze online catalogus.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Bunschoten-SpakenburgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: