fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


I.C.Y.-Intelligent Controls Ymir

  Houtsaachmole 35 (In de buurt)
  8531 WC   Lemmer
  Telefoon: 0514 563424

  Website:


Wij bedenken creatieve oplosssingen voor uw alledaagse problemen.

Bij I.C.Y. (spreek uit 'I see why') willen we graag de slimste van de klas zijn. De eerste zijn die met een totaal innovatief concept komt als oplossing van een bekend probleem. De gemakkelijkste oplossing bieden voor wat onoplosbaar lijkt. Een uniek product maken dat ook voor een brede groep klanten toepasbaar is.

I.C.Y. is uitgegroeid van een droom van één uitvinder tot een full-service bedrijf dat nu de dromen en wensen van anderen uit kan laten komen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Natuurlijk wilt u zo slim mogelijk investeren in nieuwe technologieën. Wij proberen een zo lage mogelijk investering te combineren met een kwalitatief hoogstaand product dat lang meegaat. Zo behaalt u een optimaal rendement.

Eenvoudige installatie en bedieningsgemak

De producten die wij maken moeten snel en eenvoudig te installeren zijn, wat de anders vaak hoge implementatiekosten zo laag mogelijk houdt. Wij streven naar producten die gemakkelijk zijn in gebruik en onderhoud en bieden een unieke garantie- en reparatieservice.

Feedback van klanten

Om onze producten innovatief te houden luisteren wij naar onze klanten. Wensen en aanmerkingen verwerken wij in nieuwe versies of nieuwe producten. Ook volgen wij de ontwikkeling van nieuwe technologieën op de voet om u steeds nieuwe innovaties te kunnen blijven bieden.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LemmerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: