fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: GROOTHANDELS SCHOENEN

Nijhof

  Sloetsweg 100 (In de buurt)
  7557 HP   Hengelo
  Telefoon: 0742654060
  Fax: 0742654069

  Website:
  Email ons.
  BTW Nummer: nl8172.96.463.B01


Nijhof Safety is een zusterorganisatie van het gerenommeerde bedrijf Nijhof Schoenen in Hengelo (O), dat al sinds 1929 bestaat. Vanuit Nijhof Schoenen verkochten we al jarenlang veiligheidsschoenen en de meest uiteenlopende accessoires. De vraag naar deze artikelen groeide zo snel, dat we in 2001 besloten om een apart bedrijf op te richten: Nijhof Safety.

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op de wens van onze klanten om complete uitrustingen te kunnen bestellen. Indien gewenst met componenten van verschillende merken. We bieden namelijk alles op het gebied van persoonlijke bescherming voor medewerkers in het bedrijfsleven (o.a. industrie, bouw, beveiliging, horeca) en (semi)overheidsorganisaties (o.a. brandweer, politie/ME, stadswachten, groenvoorziening en ambulancediensten). Schoenen, kleding, helmen, koppelriemen, kogelwerende vesten, mobiele verlichting, communicatiemiddelen, metaaldetectors en –poorten, logo’s enzovoorts.

We besteden veel aandacht aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en artikelen. Daarom steken we veel tijd in persoonlijk overleg, efficiency, kwaliteitscontroles en de keuze van de merken die we voeren (o.a. Kenwood, Deva, Haix, Bata, Havep, Uncle Mike’s, Maglite, KLM-kleding en Fristads).» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HengeloRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: