fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Cherish your life

  Louis Davidsstraat 705 (In de buurt)
  2551 ET   DEN HAAG
  Telefoon: (06) 330 823 12

  Website:
  Email ons.


Specialist in voeding en voedingspatronen
Cherish your life is de flexibele specialist op het gebied van voeding en voedingspatronen. We geven voedingsadvies in verband met uiteenlopende diëten, eetpatronen of leefstijl en op basis van projecten voorlichtingen of ander advies aan bedrijven en instellingen, bijvoorbeeld in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij Cherish your life krijgt u persoonlijk voedings- en leefstijladvies met realistische, maar vooral haalbare doelen. Dat kan gaan om voeding en leefstijl in het algemeen en om speciale diëten bij overgewicht, ondergewicht of bij verschillende ziekten en aandoeningen. Denkt u aan diabetes (Mellitus, type I en II), maag- en darmaandoeningen, allergieën, reuma of hart- en vaatziekten. Ook geven we advies over voeding bij zwangerschappen, voedingsadvies voor kinderen en voor sporters.

Een verantwoord en smakelijk voedingspatroon draagt bij aan uw gezondheid en een goed gevoel, zowel lichamelijk als geestelijk. In onze praktijk staat een goede relatie met de cliënt centraal. Een eventueel dieet laten we nauw aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden. De dieetbehandeling zit in het basispakket van uw zorgverzekering.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DEN HAAGRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: