fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diabetes Zorg Haaglanden

  Westeinde 150 (In de buurt)
  2512 HH   DEN HAAG
  Telefoon: (070) 360 31 39

  Website:
  Email ons.


Diabeteszorg onder één dak
Diabetes Zorg Haaglanden (DZH) is een behandel- en kenniscentrum voor diabetespatiënten. Wij bieden zorg op maat die aansluit bij de behoefte en wens van patiënt en huisarts. In het diabetescentrum staat een diabetesbehandelteam van diabetesverpleegkundigen, diëtisten, internist-endocrinoloog, een pedicure en een psycholoog voor u klaar. Alle data per patiënt komt in een Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), dit EPD heeft tevens een signaal- en expertfunctie.

Doelstelling van DZH: kwalitatief goede zorg verlenen volgens protocol en de NDF/CBO richtlijnen.
DZH stelt voor elke patiënt een behandelplan op in overleg met de diabetesverpleegkundige en de internist. De uitvoering van dit plan begint pas na bespreking met en goedkeuring van de patiënt door middel van een Informed Consent.

Diabetici kunnen bij Diabetes Zorg Haaglanden ook terecht voor dieetbegeleiding. De dieetbegeleiding bestaat uit dieetbehandeling, dieetbegeleiding en een jaarlijkse check van het voedingspatroon. Tijdens deze behandeling kan er ook gebruik gemaakt worden van het programma Eetmeter*. Hier kunt u zelf beoordelen of uw voeding voldoet aan de normen van een gezonde voeding. Waar nodig geeft de Eetmeter adviezen om gezonder te eten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DEN HAAGRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: