fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Simply the Right Food

  Binckhorstlaan 36 (In de buurt)
  2516 BE   DEN HAAG
  Telefoon: (06) 557 067 44

  Website:
  Email ons.


Diëtistenpraktijk Simply the Right Food streeft naar een persoonlijke aanpak bij de begeleiding van haar cliënten in de overstap naar een voedingspatroon passend bij een gezonde, verantwoorde leefstijl. Veel nadruk op pure voeding, het zelf bereiden van maaltijden en voldoende lichamelijke beweging.

Simply the Right Food wordt gerund door mij, Reineke Erdbrink. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als voedingskundige en na het behalen van mijn titel heb ik ervoor gekozen een eigen praktijk te starten. Met deze onderneming hoop ik veel mensen te kunnen informeren over een gezondere voeding en ik verwacht dat cliënten door mijn persoonlijke benadering makkelijker de overstap kunnen maken naar een verbeterd voedingspatroon.

Iedereen kan bij Simply the Right Food voor persoonlijk advies terecht. Zie ‘Tarieven’ voor uitleg over eventuele vergoedingen door uw zorgverzekeraar. Naast mijn eigen diëtistenpraktijk ben ik gecertificeerd Sportvasten-coach. Verder verleen ik medewerking aan het begeleiden van cliënten bij het volgen van een eiwitrijk Ease4life-dieet.

Ook voor begeleiding van groepen of bezoek van een diëtist aan uw bedrijf kunt u contact met mij opnemen. We kunnen dan een passend programma opzetten dat aan uw wensen voldoet.

Diëtist is een wettelijk beschermde titel. Alleen na voltooiing van de 4-jarige HBO opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ mag deze deze titel gebruikt worden. Om de kwaliteit van mijn handelen te waarborgen volg ik regelmatig bij-en nascholingen welke worden geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici waar ik sta ingeschreven. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DEN HAAGRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: