fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

ALMADIS

  HP Marchantstraat 35 (In de buurt)
  6836 HE   ARNHEM
  Telefoon: (026) 379 05 67

  Website:
  Email ons.


Wie zijn wij ?

Bij ALMADiS werken twee diëtisten: Wilma Koghee en Marianne Mudde. Een diëtist heeft specifieke kennis over voeding bij gezondheid en ziekte. Ook beschikken wij over medische kennis. Wilma is diëtist en eigenaar van ALMADiS. Zij heeft in dertig jaar ruime en gevarieerde beroepservaring opgebouwd. Dit zowel in het ziekenhuis als bij de thuiszorg, ze nam deel aan wetenschappelijk onderzoek en is gespecialiseerd in sportvoeding, coeliakie en het geven van groepsvoorlichting. Bijvoorbeeld over diabetes en over hart- en vaatziekten.
Marianne is in september 2009 als diëtist afgestudeerd. Zij had haar afstudeeropdracht bij de Nederlandse Coeliakie Vereniging en deed ervaring op in een verpleeghuis in Zuid Afrika. Zij had haar eindstage in het Medisch Centrum Utrecht op de klinische afdelingen oncologie en hematologie en op de polikliniek radiotherapie. Direct na diplomering wist zij ook al veel goede praktijkervaring op te doen.

Wat betekent ALMADiS?

ALMA betekent zowel inspanning alsook voedend en verkwikkend. DiS staat voor een tafel waarop een maaltijd is aangericht en in onze naam ook voor Di-eet en de S voor inSpanning; Spel of Sport. Wij hopen dat ALMADiS ook veel voor u kan betekenen!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ARNHEMRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: