fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

LIV Voeding & Leefstijladvies

  Emmahof 6 (In de buurt)
  5308 KT   Aalst
  Telefoon: (06) 110 340 59

  Website:
  Email ons.


- LIVadvies.nl

De diëtist van Liv voeding- & leefstijladvies is dé specialist op het gebied van voeding en leefstijl en geeft op maat een persoonlijk dieet advies!

Liv voeding- & leefstijladvies is een deskundig en professioneel partner voor medici, kent een zakelijke aanpak voor bedrijven en is een persoonlijke gesprekspartner voor haar klanten.

Voedingsadviezen alleen zijn vrijwel nooit voldoende en daarom werken we samen met (bedrijf)artsen, fysiotherapeuten, sportinstructeurs, psychologen, zorginstellingen, zorgverzekeraars, arbodeskundigen, ouders en partners. Liv voeding & leefstijladvies werkt aan structurele en persoonsgerichte oplossingen. Onze advisering is weliswaar eigentijds, maar tegelijkertijd ook vrij van trends en modeverschijnselen. We vinden kwaliteit belangrijker dan snelheid en gezondheid gaat altijd boven uiterlijk. Want uiteindelijk legt alleen een deskundig en medisch verantwoord advies voldoende gewicht in de schaal.

Liv voeding- & leefstijladvies staat voor jarenlange kennis en ervaring op het gebied van voeding in een nieuwe en eigentijdse jas. Liv werkt samen met een groot aantal zorgverleners in de regio. We hebben spreekuren bij huisartsen, fysiotherapeuten en sportscholen. Maar ook bedrijven komen bij ons voor voedingsadviezen voor hun medewerkers. En voor het geven van een cursus, workshop of presentatie over alles wat met voeding heeft te maken, draaien we onze hand niet om.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids AalstRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: