fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Vérian

  1e Wormenseweg 460 (In de buurt)
  7333 GZ   Apeldoorn
  Telefoon: (055) 538 44 53

  Website:
  Email ons.


Thuiszorgorganisatie Vérian verzorgt en verpleegt ieder jaar ongeveer 40.000 mensen. Dat doen we met persoonlijke aandacht en toewijding, op elk moment van de dag. Dat mag u van onze (zorg)medewerkers verwachten, als zij u thuis helpen. Ons personeel is onze kracht. Vérian is veelzijdig in zorg en biedt daarom ook een uitgebreid pakket diensten:

verpleging;
verzorging;
specialistische verpleegkundige zorg;
consultatiebureau voor ouderen;
huishoudelijke verzorging;
consultatiebureau;
voedings- en dieetadvies;
personenalarmering;
thuisbegeleiding;
zorgwinkel & uitleen;
cursussen.
Bij thuiszorgorganisatie Vérian werken ongeveer 3.000 medewerkers dagelijks aan het leveren van (thuis)zorg in de regio's Oost-Veluwe, Salland en het Rijk van Nijmegen. Door het aanbesteden van huishoudelijke verzorging (Wmo) bij diverse gemeenten, is het werkgebied van Vérian flink uitgebreid. Vérian levert zorg in de gemeenten Amersfoort, Apeldoorn, Bernheze, Beuningen, Brummen, Dalfsen, Druten, Epe, Groesbeek, Hattem, Heerde, Heumen, Lochem, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Olst en Wijhe, Ommen, Raalte, Ubbergen, Voorst, West Maas en Waal, Wijchen en Zutphen.

In samenwerking met verschillende onderaannemers wordt er ook zorg geleverd in de gemeenten Baarn, Breukelen, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Houten, IJsselstein, Leusden, Loenen, Lopik, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Nijkerk, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist en Stichtse Vecht.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ApeldoornRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: