fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Trintas BV

  Tinstraat 43 (In de buurt)
  2984 AN   Ridderkerk
  Telefoon: 0180 435 374

  Website:


Trintas BV is in 2000 opgericht door Ron Verkerk, Michel Simon en Marcel van Bodegom. Het adviesburo stelt zich tot doel de klant integraal te adviseren en te begeleiden bij hun bouwplannen. Door de toename van installaties in gebouwen is de afstemming van de verschillende bouwdisciplines erg belangrijk. Trintas BV heeft deze disciplines zelf in huis en kan hierdoor snel reageren op vragen van klanten.

Trintas BV opereert internationaal, zo hebben wij projecten gedaan in Nederland, Duitsland, Italië Luxemburg, Spanje en Groot Brittannië. Onze belangrijkste klanten zijn Internationaal werkende ondernemingen. Daarnaast werken wij voor schoolbesturen, projectontwikkelaars, overheden, ondernemingen en particuliere opdrachtgevers.

Doelstelling

Trintas BV is een compacte organisatie, voor u als klant heeft dit als voordeel dat u altijd één aanspreekpunt heeft. Bij Trintas zijn de disciplines installatietechniek en bouwkunde onder één dak gevestigd. Hierdoor kunnen wij kosten effectief werken en wordt de kans op bouwfouten en de daarbij behorende faalkosten geminimaliseerd.

Betrokkenheid, flexibiliteit, onafhankelijkheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids RidderkerkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: