fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


MTC Amersfoort

  Databankweg 2a (In de buurt)
  3821AL   Amersfoort
  Telefoon: +31-33 453 1677

  Website:


Team MTC staat voor u klaar
MTC Sportmedisch Centrum Amersfoort is sinds 2000 het vooraanstaande centrum voor actieve orthopedische revalidatie in de regio Eemland. Ons gespecialiseerde team aan professionals beschikt over uitgebreide kennis en inzicht, maar is vooral betrokken; wij hebben begrip en realiseren ons wat er speelt.

Bij MTC gaat het maar om één ding: duurzaam resultaat en zo een positieve bijdrage leveren aan het functioneren van mensen. Dat is de beste garantie voor uw herstel!


De intensieve samenwerking met huisartsen, medisch specialisten en bedrijfsartsen heeft geleid tot een actieve en zeer succesvolle aanpak van (sub)chronische fysieke en psychische klachten. Elke klacht kent een eigen, persoonsgebonden MTC Programma met als einddoel: het leven weer helemaal kunnen oppakken. MTC doet daarbij een stevig beroep op uw eigen verantwoordelijkheid, maakt u bewust van de mogelijkheden tot herstel en reikt handvatten aan om autonomie te bereiken.

Uw herstel is onze zorg!
Bij MTC wordt u binnen 2 dagen geholpen. Wij zijn dagelijks geopend van 07:00 uur – 21:30 uur. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie over specifieke behandeling of om een afspraak te maken.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmersfoortRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: