fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


AMK Inventis

  postbus 31 (In de buurt)
  9410 AA   Beilen
  Telefoon: 059 354 0848

  Website:
  Email ons.


Over AMK Inventis

Wij zijn een adviesbureau dat landelijk opereert. We houden ons al meer dan 10 jaar bezig met advies en opleiding voor bedrijven op het gebied van Arbo, Milieu, Kwaliteit en veiligheid.

Elke organisatie heeft te maken met projecten op het gebied van Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid. Misschien heeft u intern niet voldoende expertise of tijd voor een goede aanpak van deze projecten. AMK Inventis kan u adviseren en begeleiden bij deze projecten. In het menu advies leest u hierover meer.

Naast dit advies en de begeleiding hebben wij ons gespecialiceerd in het organiseren van veiligheidsopleidingen, cursusdagen en trainingen.


Advies en begeleiding


Heeft u te maken met projecten op het gebied van Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid? AMK Inventis biedt u begeleidng van deze projecten op maat.

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding aan, onder andere:

Ondersteunend; de adviseur begeleidt u in de te ondernemen stappen. Zelf werkt u het systeem uit en u zorgt voor de implementatie.
Uitvoerend; de adviseur neemt een groot deel van de uitvoerende werkzaamheden uit handen.
Detachering; een van onze adviseurs wordt bij u gedetacheerd voor het opzetten en onderhouden van het systeem.


AMK Inventis heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van verschillende veiligheidscursussen en trainingen. Ons cursus en trainingsaanbod is:

B-VCA cursus incl. examen
B-VCA cursus incl. voorleesexamen
B-VCA examen
B-VCA e-learning incl. examen
VOL-VCA cursus incl. examen
VOL-VCA examen
VOL-VCA e-learning incl. examen
VIL-VCU cursus incl. examen
VIL-VCU examen
VIL-VCU e-learning incl. examen
VCA ZZP dag incl. een VOL-VCA cursus en examen, het keuring van gereedschappen en functie Risico Inventarisatie & Evaluatie
Tiltraining
BHV training
BHV4all
Onze cursusdagen worden op basis van open inschrijving landelijk georganiseerd. Bij voldoende kandidaten is het ook mogelijk de cursusdag op uw eigen locatie te organiseren.

De VCA cursus van AMK Inventis is CCV (code 95) erkend opleidingsinstituut. Onze VCA cursusdagen mogen meetellen voor de verplichte nascholingscursussen voor beroepschauffeurs!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BeilenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: