fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: AUTOMOBIELEN

Louwman Kerketuinen

  Kerketuinenweg 16 (In de buurt)
  2544 CW   Den Haag
  Telefoon: 070-3677455

  Website:
  Email ons.


Welkom bij Louwman Kerketuinen
Louwman Kerketuinen is een van de drie Toyota-vestigingen van het cluster Haaglanden. Een professionele automotive organisatie die staat voor kwaliteit en service.
Door kwaliteit en service voorop te stellen heeft Louwman Kerketuinen haar naam als Toyota-dealerbedrijf gevestigd in de regio Den Haag Zuid. Overigens niet in de laatste plaats door de enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Zij weten de ongedwongen sfeer over te brengen van een familiebedrijf. En plek waar klanten zich thuisvoelen en hun auto in goede handen weten. Dus, zijn een persoonlijke benadering en uitstekende service belangrijk voor u? Dan bent u thuis bij Louwman Kerketuinen!

Nieuwe modellen – proefrijden
Het moderne pand met hoge glazen pui geeft een lichte standplaats aan de prachtige nieuwe modellen uit de Toyota-collectie. Alle segmenten zijn vertegenwoordigd, van AYGO tot Avensis, van hybride Yaris en Auris tot Prius, van MPV (Verso) tot sportieve RAV4 of luxueuze terreinwagen, de Land Cruiser.
Gelukkig hoeft u bij ons niet alleen te kijken. U komt zien, voelen en proberen. Alle auto’s staan klaar voor u om proef te rijden. Dan kunt u zelf de zo warm aanbevolen rijeigenschappen ervaren. Grote kans dat u valt voor de kwaliteit en charmes van onze auto’s!

Occasions in topconditie
Onze ruim 800m2 grote showroom biedt ook onderdak aan een uitgelezen aanbod van zo’n 40 occasions. Het aanbod wisselt steeds en bestaat voornamelijk uit Toyota 1st Class Occasions. Dankzij de strenge kwaliteitseisen staat dit label garant voor kwaliteitsoccasions en voor zekerheid. De Toyota’s zijn gecheckt op 125 punten, APK-gekeurd, hebben een nationale autopas, gratis Eurocare (pech-onderweg-hulp in Europa), 12-24 maanden garantie en verkeren in topconditie. Direct zoeken in de voorraad? Klik hier.
En, kom langs voor een proefrit.

Business Center
Als ondernemer heeft u specifieke vragen en behoeften als het gaat om mobiliteit. Onze accountmanager fleetsales, Paul de Winter, heeft een antwoord op al uw vragen en meer dan dat. Hij is er om samen met u de kosten van uw wagenpark te beheren. U kunt daarbij transparantie en voorspelbare autokosten verwachten. De kosten kunnen zelfs lager uitvallen door de voordelen van hybride auto’s van Toyota.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Den HaagRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: