fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietisten

De Dietisten

  WM Dudokweg 23 (In de buurt)
  1703DA   Heerhugowaard
  Telefoon: +31-72 564 8686

  Website:
  Email ons.


De Diëtisten, eerlijk over voeding, dieet en leefstijl.


De begeleiding start met een persoonlijk gesprek waarin gevraagd wordt naar uw leefgewoonten, uw persoonlijke situatie en uw voedingspatroon. Na deze inventarisatie wordt de begeleiding gestart die is gericht het behalen van de door uw gewenste concrete resultaten, waarbij u volop gebruik kunt maken van de expertise van de diëtist. De diëtist is als geen ander in staat u te begeleiden in alles dat uw voeding betreft: van kennis van voedingsmiddelen, inzicht in uw voedingsgedrag en aanleren van controle tot het bereiken van het door uw gewenste resultaat. In deze begeleiding staan het boeken van resultaat en haalbaarheid van de adviezen op korte en lange termijn voorop.

Begeleidingsduur en -frequentie zijn mede afhankelijk van uw wensen.

Beginnen bij de basis
De basis van een behandeling bij de Diëtisten is altijd de vraag van de cliënt. Wilt u snel afvallen, dan brengen we eerst in kaart wat uw mogelijkheden en beperkingen zijn, en bieden daarna gerichte begeleiding tijdens het proces. Wilt u meer controle over uw eetgedrag, dan proberen we samen te achterhalen waardoor u in de verleiding komt tot (teveel) eten. Gebeurt dat door aandrang van binnenuit (‘troosteten’) of door externe prikkeling, zoals bijvoorbeeld de heerlijke geur van versgebakken gevulde koeken bij de bakker? De Diëtisten stimuleren en motiveren en helpen u uw barrières te doorbreken. Het belangrijkste is natuurlijk dat u uw doel bereikt. Als het eenmaal lukt om gewicht te verliezen, is dat al een enorme motivator op zich!

Uitgebalanceerd advies
Gewichtsverlies is op zich een goed streven, maar op langere termijn blijkt het vaak onvoeldoende om alleen kilo’s kwijt te raken. De praktijk heeft namelijk aangetoond dat het ook belangrijk is om uw eetgewoontes structureel te veranderen. Het is zinvol om meer inzicht te krijgen in ‘ingesleten’ eetgewoonten, om deze succesvol te kunnen veranderen. Bovendien heeft ook beweging belangrijke invloed op uw lichaam. Het advies van De Diëtisten beperkt zich dan ook niet tot het voorschrijven van een energiebeperkt dieet. Gewichtstoename wordt voornamelijk veroorzaakt door de verkeerde samenstelling van de dagelijkse voeding en/of verkeerde leefgewoonten. Samen met u proberen wij dit patroon te doorbreken en ten positieve te veranderen, met een uitgebalanceerd advies, precies afgestemd op úw situatie!

Meten is weten: een belangrijke stimulans
Tijdens ieder consult verrichten de Diëtisten niet alleen een gewichtscontrole, maar ook een zogeheten BIA-meting. Dit gebeurt eenvoudig met vier elektroden op handen en voeten. Een BIA(voluit: Bio-elektrische Impedantie Analyse)-meting biedt inzicht in de verhouding tussen de hoeveelheden vet, vocht en spiermassa in het lichaam. Naast het verliezen van vet, is het namelijk van cruciaal belang dat uw spiermassa en vochtgehalte in balans blijven. Een BIA-meting geeft meer inzicht in de ontwikkelingen en is daardoor voor veel mensen een belangrijke drijfveer om vol te houden!

Begeleiding op maat en optimale vrijheid
Binnen de toonaangevende kaders van een gevarieerd eetpatroon en een goede onderlinge afstemming van de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten die uw lichaam nodig heeft, leggen De Diëtisten eigen accenten. In overleg met u bepalen we wat de meest effectieve aanpak is, uiteraard gestoeld op de moderne voedingsinzichten. Het advies van De Diëtisten is gericht op het stimuleren van zelfredzaamheid, met als basis een verantwoord voedingsadvies! Hierbij bent u niet gebonden aan beperkende standaardmenu’s, want juist bij zoiets belangrijks als dagelijkse voeding is optimale keuzevrijheid gewenst!
Als u eenmaal een gezonde balans heeft gevonden, bent u goed in staat eigen voedingskeuzen te maken. Wij geven u voldoende handvatten om uw nieuwe gewicht vast te houden en het jojo-effect voor altijd achter u te laten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HeerhugowaardRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: