fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TANDARTSEN

Implantologie Den Haag

  Laan van Meerdervoort 356/A (In de buurt)
  2563 BB   's-Gravenhage
  Telefoon: +31-70 356 1942

  Website:
  Email ons.


Implantologie Den Haag is een privé kliniek volledig gespecialiseerd in het plaatsen van tand implantaten en het uitvoeren van esthetische gebitsbehandelingen. Hierbij valt te denken aan vaste, niet uitneembare tanden, zoals kronen en bruggen op implantaten, en aan een uitneembaar gebit, zoals een "klikprothese". Ook volledige gebitsrehabilitaties (total make-over's) worden binnen Implantologie Den Haag uitgevoerd.

Implantologie Den Haag heeft een vriendelijk en goed opgeleid team voor u klaar staan, bestaande uit een tweetal implantologen, een tandarts, assisterend en ondersteunend personeel. Er wordt enkel samengewerkt met tandtechnisch laboratoria welke zeer hoogwaardige producten afleveren en optimale service bieden.

Implantoloog Edith Groenendijk heeft haar Master of Science degree in Oral Implantology en is één van de vier academisch geschoolde implantologen in Nederland. Binnen de kliniek Implantologie Den Haag wordt er gewerkt op het hoogste kwaliteitsniveau en volgens de meest recente en wetenschappelijk onderbouwde technieken.

Als u last heeft van een loszittend en niet goed functionerend kunstgebit omdat uw kaak teveel is geslonken, en u hebt geen eigen tanden of kiezen meer in de mond, dan kan de implantologische behandeling volledig vergoed worden vanuit de basisverzekering. U kunt dan een afspraak maken voor een kosteloos informatieconsult. Na het maken van de benodigde röntgenfoto's en het mondonderzoek krijgt u informatie over de bij u geïndiceerde behandeling, tevens zal Implantologie Den Haag een aanvraag indienen ten behoeve van een "klikprothese" op implantaten.

Bij het vervangen van een of meerdere tanden en kiezen met behulp van implantaat kronen is soms - om tot een optimaal esthetisch resultaat te komen - herstel van de kaak en het tandvlees noodzakelijk. Deze weefsel herstellende behandelingen worden eveneens binnen Implantologie Den Haag uitgevoerd.

Per patiënt worden alle behandelingen (de voorbereidende -, chirurgische – en indien de eigen tandarts dit niet doet, de prothetisch / tandheelkundige behandeling) door dezelfde behandelaar uitgevoerd. Deze persoonlijke benadering komt de kwaliteit van de behandeling, de esthetiek en het comfort voor u als patiënt ten goede.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids 's-GravenhageRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: