fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TANDARTSEN

Gezamenlijke Tandartsenpraktijk Kastanjelaan

  Kastanjelaan 12 (In de buurt)
  6533 BD   Nijmegen
  Telefoon: +31-24 355 4884

  Website:


DE GEZAMENLIJKE TANDARTSEN PRAKTIJK KASTANJELAAN (GTP)

is zo'n 40 jaar geleden opgericht door stafleden van de faculteit Tandheelkunde. Het was destijds een van de eerste groepspraktijken in Nederland en ook nu nog zijn alle tandartsen van de GTP langdurig verbonden of verbonden geweest aan de opleiding Tandheelkunde. Dat maakt dat zij veel specifieke deskundigheid hebben op de moeilijkere onderdelen van de tandheelkunde en voorop lopen in zowel de wetenschappelijke benadering als het in de praktijk brengen van de nieuwste tandheelkundige ontwikkelingen. Terughoudendheid, kwaliteit en duurzaamheid staat daarbij voorop in de aanpak van behandelingen.
DE TANDARTSEN zijn allemaal opgeleid in Nederland, spreken ook Nederlands en zijn BIG geregistreerd. Wij geloven in een teamconcept met professionele mensen en hebben veel intercollegiaal overleg. Daarnaast delegeren we bepaalde behandelingen. Alle medewerkers zijn voor de handelingen die zij uitvoeren vakbekwaam en gediplomeerd.
Deze medewerkers zijn:
Mondhygiënistes:
De mondhygiënist is in Nederland een HBO opgeleide Paramedicus werkzaam binnen de mondzorg. Tegenwoordig heet de opleiding tot mondhygiënist "Mondzorgkunde". De taken die een mondhygiënist uitvoert zijn voornamelijk gericht op de preventie zoals het voorkomen van tandvleesproblemen, cariës en erosie. Daarnaast voert de mondhygiënist ook curatieve taken uit (gericht op genezing), zoals het boren en vullen van primaire cariës (kleine gaatjes), verdoving geven en het uitvoeren van tandvleesbehandelingen.
Preventie assistentes:
De preventieassistente is een op MBO opgeleide tandartsassistente met aanvullende scholing. Haar taken zijn vooral gericht op preventie door het voorkomen van tandvleesproblemen en cariës. Daarnaast voert zij ook licht curatieve behandelingen uit maar alleen bij patiënten met geringe en oppervlakkige tandvleesproblematiek.
Tandartsassistentes.
Receptionistes.
Velen van hen zijn al vele jaren in dienst van de GTP. Dienstverbanden van 20 jaar of meer zijn geen uitzondering en het verloop is zeer klein. Dat sterkt ons in de gedachte dat we een goede werkgever met aandacht voor ons personeel zijn en bepaalt dat de sfeer in de praktijk open en communicatief is. Persoonlijke en professionele ontwikkeling is de basis om de geleverde zorg op een hoog kwalitatief niveau te waarborgen.
LOCATIE:
De locatie van de praktijk in de Kastanjelaan pal tegenover het UMC zorgt ervoor dat veel stafleden en personeel van het UMC de weg naar onze praktijk weten te vinden. De beschikbaarheid van eigen parkeerplaatsen en de ruime openingstijden van op enkele dagen 07.00 uur tot 20.30 uur maken het ook voor werkenden gemakkelijker een afspraak te krijgen op voor hen gunstige tijden.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids NijmegenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: