fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TANDARTSEN

Tandartspraktijk Evenaar

  Scharlakenstraat 32 (In de buurt)
  1339 AC   Almere
  Telefoon: +31-36 535 1757

  Website:
  Email ons.


Tandartspraktijk Evenaar; voor volwassenen en kinderen!

Ons doel is uw gebit en dat van uw kinderen stralend en gezond te maken en te houden, daarvoor beschikken we over moderne apparatuur en materialen.
Samen met u zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk tandheelkundige problemen krijgt en zo lang mogelijk met uw eigen gebit kunt doen.
Zo proberen we volwassenen en kinderen veel plezier van het eigen gebit te geven en problemen te voorkomen.

Tandartsen
Wij zijn met drie tandartsen; Alex Schaap startte de praktijk vijftien jaar geleden op.
Maurice van Leeuwen heeft in 2001 het team versterkt en is inmiddels meer dan tien jaar in de praktijk aan het werk.
Vanaf begin december 2011 is Robert van der Lugt aan ons tandartsen team toegevoegd.
Hij brengt tien jaar ervaring uit zijn praktijk in Amsterdam mee. Hij zal de werkzaamheden op de donderdagmiddag en vrijdag van Alex Schaap overnemen en ook nieuwe patiënten aannemen.

Preventie Assistente (Plus)
Monique Willering, eerst was zij assistente in onze praktijk, vervolgens preventie-assistente. Daarna heeft ze het diploma preventie-assistente plus verworven; daarmee kan ze u, op aanwijzing van de tandarts, prima zelfstandig terzijde staan in de (preventieve) mondgezondheid.

Tandartsassistenten
In 2007 is Indira als leerling-assistente in de praktijk begonnen. Na twee jaar studie en daarnaast werken in de praktijk heeft ze het officiële diploma van tandartsassistente behaald. Zij heeft ondertussen veel ervaring en zorgt samen met de andere teamleden voor een veilige behandeling in de behandelkamers.

Baliemedewerkers
Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt zult u één van onze baliemedewerkers aan de lijn krijgen. Ingrid werkt op de maandag en dinsdag aan de balie en Sandra op woensdag, donderdag en vrijdag.


Wij leveren op een prettige en liefst ontspannen wijze moderne tandheelkunde.
Kinderen begeleiden wij vanaf nul jaar met wennen in de praktijk. Wanneer ze wat ouder worden begeleiden we het poetsgedrag en reinigen we de tanden. Vanaf zes jaar versterken we, indien nodig, het gebit met fluoride-applicaties en beschermende laagjes op de kiezen (sealants).
Waar nodig verwijzen we u naar orthodontist, kaakchirurg, implantoloog en eventueel verwijzen we uw kind naar de kinderkliniek.
Wij zijn zeer bedreven in alle gangbare tandheelkundige verrichtingen; tandsparende witte vullingen, sealants, facings, bleken, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen (indien nodig op implantaten), kunstgebitten (indien nodig op implantaten).



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlmereRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: