fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Cau d'Art Schoonheidssalon

  Langebrug 87A (In de buurt)
  2311 TJ   Leiden
  Telefoon: +31-71 512 2395

  Website:


Cau d’Art huidverzorging

Voor persoonlijke aandacht en ontspanning

Welkom bij Cau d’Art waar ontspanning en persoonlijke aandacht centraal staan.

De behandelingen, die worden aangeboden, variëren van kortdurende reiniging- tot uitgebreide wellnessbehandelingen. De behandelingen kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld klassieke lichaamsmassage, hotstone massage of holistic pulsing.

Producten
Bij Cau d’Art worden uitsluitend kwaliteitsproducten gebruikt. Alle producten van het Duitse merk Primavera zijn 100% puur en gezond en belasten het milieu niet. Primavera is NaTrue-gecertificeerd en dierproefvrij èn Primavera betaalt een eerlijke prijs aan haar boeren en leveranciers. (www. primaveralife.nl)
Het Nederlandse merk Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen voor een zichtbaar effect op de huid. Op de natuur geïnspireerde geuren en rijke texturen, geven volledige ontspanning en hernieuwde energie.


Cau d’Art massage

Massage een oase van rust

Een massage bij Cau d’Art is ontspannen genieten, een oase van rust ervaren. Even niet rennen, even niet jachten, even geen verplichtingen. Even zelf het middelpunt zijn van rust, ontspanning en aandacht. Lichaam en geest in balans brengen om met nieuw opgedane energie, rustig in het leven te staan en weer volop ontspannen te kunnen genieten.

Holistische massagetherapie

Holistische massagetherapie laat u gedurende een ontspannende massage bewust het lichaam voelen en luisteren naar wat het te vertellen heeft.
Het helpt u om op een andere manier naar klachten of kwalen te kijken en daarmee een stukje van uzelf te ontdekken of te herontdekken. Holistische massagetherapie, het met massagetechnieken aftasten van het lichaam, leert mensen luisteren naar fysieke signalen zoals spanning en pijn. Ontdek, in samenwerking met de massagetherapeut van Cau d’Art, de verstoorde verbindingen tussen lichaam en geest en start het helingproces.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LeidenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: