fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Caren Skin Care

  Keetgracht 6 (In de buurt)
  1811 AL   Alkmaar
  Telefoon: +31-72 520 8916

  Website:


Caren Skin Care is een schoonheidssalon in Alkmaar die zich richt op natuurlijke huidverbetering. Caren Schoos, oprichtster van de salon, heeft 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en heeft in die jaren met de meest uiteenlopende A-merken gewerkt zoals Sisley, La Mer en La Prairie.

Tijdens al haar behandelingen merkte zij dat de huid het best reageert op natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Om die reden heeft zij hier haar behandelingen op gericht.

Na een intensieve zoektocht zijn op basis van kwaliteit en doeltreffendheid drie merken geselecteerd: Het plantaardige, biologische merk Aqua Organic en het unieke merk Environ dat op basis van o.a. vitaminen voor verbluffende huidverbetering zorgt. Daarnaast is voor het Amerikaanse Jane Iredale gekozen als make-upmerk. Dit merk zorgt voor een prachtig resultaat zonder de nadelige bijwerkingen van traditionele make-up. Het wordt dan ook met recht ‘the skin care make up’ genoemd.

Naast huidverbeterende behandelingen is wenkbrauwstyling een andere specialiteit bij Caren Skin Care. De wenkbrauwen vormen een essentieel onderdeel van het gezicht en zijn hier géén bijzaak. Met uiterste precisie worden perfecte wenkbrauwen gestyled die qua vorm en kleur passen bij de contouren van het gezicht.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlkmaarRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: