fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Kappers Kapsalons

Kapsones

  Willem en Marialaan 32 (In de buurt)
  2805 AR   Gouda
  Telefoon: 0182 510188

  Website:


Het moet 'gewoon' lekker zitten!
Liefst wekenlang, nietwaar?
En dat is nu net waar Kapsones-kapsters erg goed in zijn.
Dat zijn ze niet zomaar geworden; om dat te bereiken hebben zij jarenlang getraind, iets wat zij overigens nog steeds doen.

Het is een van de redenen dat Kapsones- medewerkers gemiddeld ouder zijn dan medewerkers bij collega's; wij werken slechts met topstylisten en dat niveau kun je over het algemeen pas na verloop van jaren bereiken!
Trainingen zijn gebaseerd op invloeden van trainers van 'buitenaf' én de zienswijze en vaardigheden van Sonja die zij heeft opgedaan tijdens haar 30 jaar ervaring als kapster.

Jaren die zij heeft benut om een knipstijl te ontwikkelen die als gevolg heeft dat haar als vanzelf wekenlang in model lijkt te vallen.
Daarnaast heeft zij haar kennis over de theorie van haarkleuring en haarverzorgingsproducten verwerkt in boekvorm.
De inhoud van die boekjes is overigens ook voor u -als klant-, via Inloggen beschikbaar; zodat u een aardig beeld kunt krijgen over de kennis die medewerksters van Kapsones moeten bezitten over deze onderwerpen.

Natuurlijk krijgt u altijd advies over van alles en nog wat. Én mochten we wat vergeten, aarzel dan niet om advies te vragen; daar zijn wij voor, daar zijn wij goed in. Via ons e-mailadres kunt u dat bovendien 24 uur per dag doen; u krijgt dan snel antwoord.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GoudaRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: