fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ARCHITECTEN

E.G.M. architecten B.V.

  Wilgenbos 20 (In de buurt)
  3311 JX   Dordrecht

  Website:
  Email ons.


EGM architecten is een van de grootste architectenbureaus van Nederland en daar zijn we trots op. Niet omdat groot-zijn een doel op zich is, maar omdat we daardoor samen over een grote hoeveelheid talent en kennis beschikken. Over veel kunde en ervaring. Daardoor weten we de meest complexe en uitdagende opgaven te vertalen in hoogwaardige gebouwen met een optimaal gebruikscomfort.

EGM architecten zoekt continu de verbreding en verdieping in het vak. We zetten onze architectuur in voor het beste eindresultaat. Denken houdt daarom bij ons niet op bij architectuur. We leggen de context van een gebouw bloot. We kijken naar gebiedskenmerken, naar de maatschappelijke, politieke, economische, sociaal-culturele en technologische aspecten. Voor die verbreding en verdieping van ons vak halen we alle kennis in huis die nodig is. Met onze architectuur verbeteren we zo de gebruikswaarde van een gebouw. Zowel voor de opdrachtgever als voor de eindgebruiker. Architectuur is voor ons niet een doel, maar een instrument om de echte vraagstukken aan te pakken. Oplossingen vinden in de complexiteit, dat is voor ons de uitdaging.

PROFIEL
EGM is een architectenbureau dat hoogwaardige vernieuwende concepten ontwerpt voor de gebouwde omgeving. Op basis van inhoudelijke vakkennis en de verscheidenheid aan disciplines wordt door het intelligent inzetten van architectuur de gebruikswaarde voor de verschillende belanghebbenden geoptimaliseerd.

VISIE
De veranderingen in de wereld volgen elkaar steeds sneller op. De toenemende invloed van diverse belanghebbenden en de toenemende behoefte bij opdrachtgevers voor het ordenen van hun processen en de grensvervaging van de sectoren zorgen voor een vraag naar het creƫren van nieuwe concepten op basis van verschillende invalshoeken. Door het inzetten van vakkennis zoeken wij in de breedte naar oplossingen voor complexe vraagstukken.

MISSIE
Wij willen het ontstaans- en gebruikersproces dynamiseren door middel van architectuur, met als doel het optimaliseren van de gebruikswaarde.

AMBITIE
We willen groeien tot een volwaardige ontwikkelingspartner. We willen een organisatie zijn die richting geeft aan haar opdrachtgevers door het aanbieden van vernieuwende concepten. Onze organisatie is op deze visie ingericht. De medewerkers krijgen ruimte voor verdieping in hun specialisme of specialiteit en ontwikkelen zich continu. Dat stelt de partners in staat tot verbreding: nieuwe segmenten worden benaderd en nieuwe markten worden betreden.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DordrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: