fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Artsen; Huisartsen

Health Care Suliman

  Vaillantlaan 410 (In de buurt)
  2526 HW   's-Gravenhage
  Telefoon: 070 - 305 41 50

  Website:
  Email ons.


Health Care Suliman is een multidisciplinair eerstelijns gezondheidscentrum die gericht is op het aanbieden van zorg aan omwonenden van het gezondheidscentrum. Naast dr. Suliman zijn er nog een drietal artsen werkzaam. Hierdoor zijn er vier artsen die u altijd kwalitatieve zorg kunnen bieden. Op de praktijk zijn zowel vrouwelijke als mannelijke huisartsen werkzaam. Heeft u er dus de voorkeur aan uw problemen te bespreken met een vrouwelijke arts, geef dit dan aan bij het maken van een afspraak.

Naast de artsen zijn er verschillende praktijkassistenten werkzaam. Zij staan voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met het maken van afspraken, aanvragen van (herhaal)recepten of het beantwoorden van één van uw vragen. Ook hebben zij medisch geheim waardoor u in alle privacy uitslagen kunt opvragen en gebruik kunt maken van hun overige diensten.

Om de zorg naar u te verbeter en voor u te vergemakkelijken, acht Health Care Suliman het nodig u steeds meer faciliteiten te bieden. Dat betekent dat u naast de reguliere huisartsenzorg voor veel andere terecht kan waar u normaliter elders lang voor op de wachtlijst staat.Zo worden er op onze praktijk ‘kleine chirurgische ingrepen’ verricht. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van vetbultjes, verstopte talgklieren, goedaardige (ontsierende) huidafwijkingen, ingegroeide haren en nagels, etc.Daarnaast kunt u ook terecht voor het verrichten van uitgebreidere diagnostiek, zoals spirometrie (longfunctieonderzoek), electrocardiografie/ECG (hartfilm), dopplermeting (onderzoek naar vernauwing van bloedvaten in de benen), 24-uurs bloeddrukmeting, oogboldrukmeting (opsporen van glaucoom).Dergelijke ingrepen en onderzoek vergen uiteraard meer tijd en worden dus alleen op afspraak verricht.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids 's-GravenhageRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: