fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ARCHITECTEN

M3H architecten

  Overtoom 197 (In de buurt)
  1054 HT   Amsterdam
  Telefoon: 020 6257733

  Website:
  Email ons.


M3H werkt en ontwerpt in een voormalige parkeergarage aan de Overtoom in Amsterdam. M3H werkt al meer dan 10 jaar met een wisselend team van 10 tot 15 ontwerpers aan bijzondere en complexe projecten in vooral stedelijke situaties.

M3H is een architectenbureau met aandacht voor alle facetten van het ontwerp, van stedenbouw tot het detail. Maken en bouwen staat voorop. Dat betekent dat ook de theorie wordt beschouwd als materiaal. Een gebouw is geen eindbeeld. Werken aan transformaties, in de wetenschap dat er altijd al wat is, verdraagt zich niet met het idee van een eindbeeld. Het is het beeld dat altijd weer zal worden veranderd. Daarom zijn de gebouwen van M3H ook niet af, niet perfect of glad als high-tec. Ze zijn eerder van een nurkse schoonheid, waarin ook plaats is voor het rauwe en onopgesmukte.

Hiermee samen hangt een besef van voorlopigheid. Er bestaat niet zoiets als het ultieme ontwerp. De professie wordt beschouwd als een permanente oefening. Het deelnemen aan prijsvragen en onderwijsactiviteiten maakt daar volwaardig deel van uit.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: