fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Logopedisten Logopedie

Logopedie-Krommenie; Wanda van der Est & Daniëlle van Vliet

  Industrieweg 1a (In de buurt)
  1521 NA   Wormerveer
  Telefoon: +31-75 6153891

  Website:
  Email ons.


In het dagelijkse leven is communiceren voor een ieder onmisbaar. Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. Om te spreken gebruik je je adem, stem, neus, tong en lippen. Daarnaast zijn horen, denken en begrijpen onmisbaar in de communicatie. Communiceren is dus een ingewikkeld proces en soms gaat dat niet (meer) vanzelf.

In onze allround logopediepraktijk onderzoeken en behandelen we peuters, kleuters, kinderen, adolescenten en volwassen met communicatieproblemen in al zijn facetten, waarbij te denken valt aan problemen met bijvoorbeeld spraak, taal, stem, vloeiend spreken en gehoor. Tevens zijn wij ook deskundig in het behandelen van problemen binnen logopedische deelgebieden als afwijkend mondgedrag, slikken, adem en eten en drinken. Wij volgen regelmatig bij- en nascholingscursussen om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot ons vakgebied.

Daarnaast nemen we deel aan kwaliteitsbevorderende werkzaamheden zoals kwaliteitskringen en intervisie. We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF).

Wilt u een afspraak maken?
Dat kan via telefoonnummer: 075-6153891.
De praktijk is van maandag tot en met vrijdag van 08:30-18:00 uur bereikbaar.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids WormerveerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: