fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Fysiotherapie

Fysiotherapie Westerpark

  Lodewijk Tripstraat 7 (In de buurt)
  1052 ER   Amsterdam
  Telefoon: +31-20 684 4663

  Website:
  Email ons.


Fysiotherapie Westerpark is een dynamische groepspraktijk waar momenteel 10 fysiotherapeuten en een administratief medewerkster werkzaam zijn.
We zijn in 1976 begonnen, als de eerste fysiotherapie-praktijk in stadsdeel Westerpark, op onze lokatie Lodewijk Tripstraat. Sinds 2006 zitten we ook in het gezondheidscentrum “Staatslieden” in de Van Hallstraat.
We hebben in die tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd in de wijk waarbinnen we voortdurend samenwerken. Denk hierbij aan huisartsen, praktijkondersteuners, psychologen, maatschappelijk werkers en thuiszorg. Onze praktijk is verbonden met Buurtzorg Nederland (toegespitst op déze buurt) en onderhoudt contact met specialisten in verschillende ziekenhuizen. Tevens nemen wij deel aan een netwerk van beweegactiviteiten in buurthuizen, sportscholen etc.
Wij willen professioneel maatwerk leveren in een prettige sfeer. Geen standaard seriewerk maar persoonlijke aandacht. Sinds september 2011 zijn we een Pluspraktijk. We zijn trots op deze “Michelin-ster” die we kregen nadat de kwaliteits-audit in onze praktijk succesvol was verlopen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: