fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Nieuwe Vermeldingen

DRIESSEN

  VOLTSTRAAT 5 (In de buurt)
  5753 rl   DEURNE
  Telefoon: 0493-319298
  Fax: 0493-315811

  Website:


Driessen Logistics staat voor ruim 80 jaar ervaring in logistieke oplossingen. Wij zijn onafhankelijk en neutraal en onderscheiden ons daarmee van de distributeurs en handelshuizen. Alles in één hand, alles onder één dak.

We beschikken over een terrein van 8 hectare met zeer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van mengen, ompakken, afvullen, zeven, malen en opslag. Uitstekend gelegen voor zowel bestemmingen in Nederland, België als in Duitsland.
Wij zijn zeer breed georiënteerd en gespecialiseerd in zowel vaste als vloeibare producten: poeders, granulaten, flakes, emulsies en dispersies.
We zijn ingericht voor de handling en opslag van nagenoeg elk type verpakking.
Wij bieden onze klanten een geïntegreerde oplossing en beschikken over eigen magazijnen, een eigen wagenpark, eigen douane-declaranten en een afdeling Expeditie en Verschepingen om uw goederen over de hele wereld te kunnen verzenden.


Platte organisatie met korte lijnen

Wie zaken met ons doet, heeft contact met slechts één contactpersoon die de diverse schakels coördineert in het logistieke proces en de taken intern verdeelt. Driessen Logistics lost uw problemen daadwerkelijk op. Wij ontzorgen en brengen rust in uw logistieke proces.





Plaatsgids DEURNERestaurants in de buurtBedrijven om de hoek








x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: