fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: LEASEMAATSCHAPPIJEN

DFM N.V.

  Saturnus 1 (In de buurt)
  3824 ME   Amersfoort
  Telefoon: 033-4791700

  Website:


DFM is gespecialiseerd in financiering- en verzekeringsoplossingen en aanverwante diensten voor de automobielbranche. We richten ons hierbij op autodealers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders.

In de branche
Door onze achtergrond en specialisme zijn we onderdeel van de automotive branche en kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen, gebeurtenissen en seizoensinvloeden. Al onze producten en diensten zijn specifiek ontwikkeld voor de automotive branche.

Gericht
Onze producten en diensten zijn oplossingen voor uw specifieke situatie. Deze oplossingen zijn gericht op vandaag, maar houden rekening met de toekomst en worden continu aangepast om te voldoen aan de vraag van morgen.

U heeft financieringen nodig om uw business te kunnen doen en te kunnen groeien. De risico’s die u daarbij loopt moeten goed geborgd zijn. Wij zorgen ervoor dat al uw financieringen en verzekeringen goed op elkaar afgestemd zijn en volledig aansluiten op uw behoefte.

Ruimte voor ondernemen
U heeft financiële ruimte nodig om te ondernemen en uw dromen te verwezenlijken. Deze ruimte geven wij u!

Daarnaast loopt u als ondernemer vele risico’s waar u niet elke dag bij stil wilt staan, maar die wel beheersbaar moeten zijn. Met onze dienstverlening geven wij u ruimte zodat u zich kunt focussen op uw core-business.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids AmersfoortRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: