fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: GEZONDHEIDSZORG

Waarden, Kraamzorg de

  Boomgaard 2 (In de buurt)
  2871 pw   Schoonhoven
  Fax: 0182-325569

  Website:


Onze zorg begint al bij je inschrijving
Kraamzorg de Waarden levert de zorg die jij nodig hebt. En dat begint nu al, tijdens je zwangerschap. Want als je je bij ons inschrijft, ontvang je meteen je unieke code om in te loggen in het onderdeel 'Mijn de Waarden' op onze website. Daar kun je de ontwikkeling van je kindje volgen van week tot week, telkens met passende tips en adviezen.
Je kunt je persoonlijke en medische gegevens inzien en wijzigen, ook kun je gegevens invoeren die van belang zijn voor de kraamverzorgende die straks bij jou aan het werk gaat. Naast deze informatie vind je er ook leuke 'fun' dingen en aanbiedingen.
Kortom Mijn de Waarden is er voor jou!
Maar Mijn de Waarden is er nu ook voor de (aanstaande) vader. Wij hebben speciaal voor de vaders een Papagina ontwikkeld. Hier kan hij boeiende en leuke informatie lezen over jullie zwangerschap en het aanstaande vaderschap. Via Mijn de Waarden linkt hij door naar de Papagina!

Natuurlijk staat De Waarden ook voor professionele kraamzorg, waarbij jij als klant centraal staat. Je kunt 24 uur per dag met al je vragen bij ons terecht. Onze consulente neemt in een persoonlijk gesprek de bevalling en kraamtijd met je door, jouw verwachtingen en onze mogelijkheden.
Je kunt tijdens je zwangerschap een borstvoedingscursus bijwonen en na de bevalling krijg je deskundige begeleiding bij het geven van borstvoeding. Natuurlijk krijg je ook begeleiding bij het geven van flesvoeding.
Tijdens de bevalling helpt onze kraamverzorgende je en assisteert ze de verloskundige, indien gewenst kan zij ook eerder aanwezig zijn om je bij te staan.
Onze kraamverzorgende heeft ook aandacht en zorg voor de overige gezinsleden. Ze probeert je een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids SchoonhovenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: