fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ELEKTROTECHNIEK

Croon elektrotechniek B.V.

  Hettenheuvelweg 50 (In de buurt)
  1101 BN   Amsterdam
  Telefoon: 020 - 564 9000

  Website:


Al meer dan 130 jaar is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse installatiebranche. We staan aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. We zijn verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren.

Croon is een betrouwbare, solide technisch dienstverlener die verrassend goede oplossingen biedt aan ambitieuze klanten binnen het bedrijfsleven en de non-profitsector. Wij voeren zowel eenvoudige als gedurfde, toonaangevende projecten uit. Met onze diensten dragen we bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen, schepen, infrastructurele en industriële installaties. Van ontwerp tot beheer en onderhoud. Nationaal en internationaal. Wij streven altijd naar een lange termijnrelatie met onze opdrachtgevers.

Onze cultuur kenmerkt zich door het streven elke dag beter te willen zijn. Bij ons werken mensen die weten waarover ze praten. Mensen met een passie voor techniek. Onze mensen zijn ons product en ons bedrijf. We behoren tot de top 10 van beste werkgevers van Nederland. Dankzij ons personeelsbeleid zijn wij het enige elektrotechnische bedrijf in Nederland met het internationale Investors in People-keurmerk.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: