fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


VDM Facilitairediensten

  Lammersstraat 29 (In de buurt)
  7204 GK   Zutphen

  Website:
  Email ons.


Schoonmaakbedrijf Apeldoorn – Zutphen – Deventer

Van der Meer facilitaire diensten werkt al vele jaren als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en Zutphen. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over kennis, kwaliteit en vakmanschap en zorgt er voor dat alles binnen uw organisatie voortdurend schoon is en blinkt.
Altijd een schoon kantoor

Hoe groot uw kantoor ook is, alles moet gewoon schoon zijn. Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werkomgeving en een goede werksfeer en draagt daardoor indirect bij aan het succes van uw onderneming.
Facilitaire dienstverlening in heel Nederland

Wij zijn niet alleen werkzaam als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en Zutphen, maar zijn een landelijk werkend schoonmaakbedrijf met meerdere afdelingen. Naast dat wij actief zijn als schoonmaakbedrijf Apeldoorn, kunt u ons namelijk ook inschakelen voor reparatie en onderhoud aan uw dakgoot en kunt u bij ons terecht voor al uw schilderwerken.
Diensten op maat

Regelmatig controleren en evalueren wij onze dienstverlening samen met onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij er continu voor dat ons schoonmaakbedrijf de diensten levert die u van ons verwacht. Bent u nog geen klant? Neem dan nu contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van facilitaire dienstverlening.
- See more at: http://www.vdm-facilitairediensten.nl/#sthash.sSwSEsbD.dpuf



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZutphenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: