fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


IJssalon Sapeto

  Belgielaan 41 (In de buurt)
  2034 AW   Haarlem
  Telefoon: 023 5362525

  Website:
  Email ons.


Bij Sapeto wordt het ijs dagelijks vers, met veel Italiaanse liefde en passie voor je gemaakt op ambachtelijke en eerlijke wijze. Elke dag vind je bij Sapeto 20 verschillende smaken. Naast de traditionele populaire smaken als vanille, mokka en chocolade kan er gekozen worden uit exotische soorten zoals mango, passievrucht en cocos… En voor de echte trendsetters zijn er de bijzondere smaken Crocc Angelo, Oma’s appeltaart, cookies en stroopwafel.

Alle ingrediënten worden speciaal geselecteerd op de beste kwaliteit en natuurlijk is het vruchtenijs bereid met verse vruchten. Niet alleen lekker maar ook nog eens gezond. Het bananenijs, aardbeienijs en natuurlijk het citroenijs zijn dus echte vitamine shots.
Elke dag maakt ijsbereider Peter Swanink het proeven van een ijsje tot een nieuwe verrassende belevenis. “Ik zit niet zoals de meeste ijssalons in een drukke winkelstraat waar de mensen vanzelf naar binnen lopen. Klanten komen bewust hier naartoe en hebben vaak van een bekende over Sapeto gehoord. Dat is gewoon de beste reclame die ik me kan wensen.” En dat werpt zijn vruchten af, want zijn bedrijf bestaat inmiddels al 10 jaar.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HaarlemRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: