fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Alfen v/h Exendis

  Hefbrugweg 28 (In de buurt)
  1332 AP   Almere
  Telefoon: 0318 676111

  Website:
  Email ons.


De focus van ALFEN ligt op vooruitgang

Het juiste evenwicht tussen 'goed voor vandaag' en 'de visie op morgen'. Eén van de belangrijkste pijlers van succesvol zakendoen. Dit uitgangspunt vormt bij ALFEN de basis van het denken en doen. Al onze producten, van transformatorstations en accessoires tot bodemsanering, verhuur en onderhoud zijn gericht op dit evenwicht. Hiermee bieden we u zekerheid en vooral ook rust. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw eigen kernactiviteiten. Heeft u behoefte aan een deskundige partner op het gebied van middenspanning? En ligt uw focus ook op vooruitgang? Praat dan eens met ALFEN.

Het onderscheidend vermogen van ALFEN

Vanuit een sterke elektrotechnische basis heeft ALFEN zich ontwikkeld tot een leverancier van compleet geassembleerde transformatorstations, behuizingen en schakelapparatuur. Deze producten vormen het hart van onze oplossingen. Maar daar stopt het niet. Wij bieden ook diensten aan op het gebied van beheer en onderhoud en er is de mogelijkheid transformatorstations te huren.

Een uitstekende kwaliteit is hierbij vanzelfsprekend. Evenals onze ruime aandacht voor innovaties, zoals de uiterst compacte transformatorstations. Of onderscheidend vermogen in de zin van designbehuizingen, ontworpen door toparchitecten.

We verstaan ons vak

Dankzij onze langdurige ervaring en het uitgekiende productieproces kunnen alle mogelijke prefab oplossingen in eigen beheer worden ontwikkeld, geproduceerd en getest. Dit zorgt voor zeer korte doorlooptijden en maakt aflevering volgens het J.I.T.-principe mogelijk. Maar natuurlijk worden ook projectmatige producten en stations geleverd. In nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners kan ALFEN ook de complete elektrische infrastructuur leveren.

Deskundig advies

Onze flexibiliteit en creativiteit leveren nog wel eens verbaasde blikken op. Op het gebied van prefab stations en -behuizingen kan echt heel veel. Het enige voorbehoud dat wij maken zijn de internationaal geldende normen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit. Verder bepaalt u alles zelf. Hierbij zullen wij u vanzelfsprekend deskundig adviseren, wat regelmatig leidt tot onverwachte oplossingen met interessante logistieke voordelen. En als gevolg van het, hierop ingestelde, geavanceerde ontwerpproces, tegen kosten die u eveneens zullen verbazen.

We luisteren graag

U kunt ons inschakelen zoals u dat wilt. Verlangt u enkel een kwalitatief goed product conform uw eigen specificaties tegen een reële prijs? Geen probleem. In veel gevallen doen we echter meer of zelfs het gehele traject. Veel van onze projecten worden dan ook uitgevoerd binnen een 'co-makershiprelatie' of compleet 'turn-key'. Voor beide vormen is een intensieve samenwerking noodzakelijk. ALFEN beschouwt hierbij zaken als afspraken nakomen en het delen van kennis, als de normaalste zaak van de wereld. Dat deze aanpak werkt, blijkt uit de grote diversiteit van opdrachtgevers. Wij zijn werkzaam in verscheidene branches. Van energie-, telecom-, water-, gas- en railbedrijven tot en met de industrie en installateurs in binnen- en buitenland.

Ons leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van ALFEN is verdeeld over 5 productgroepen. Transformatorstations, projecten, speciale producten, service en stations automatisering.


ALFEN neemt activiteiten EXENDIS over
ALFEN bv heeft per november 2011 een groot deel van de activiteiten van EXENDIS overgenomen:

Multi-source Hybrid Inverter (MHI)
Renewable Energy & SOPRA
Smart Substation

Alle leveringen van producten en servicediensten aan de bestaande klanten van EXENDIS worden op normale wijze door ALFEN voortgezet.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlmereRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: