fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: SUPERMARKTEN

Poolse Specialiteiten 'Lukullus'

  Oosterhof 10 (In de buurt)
  5283 BV   Boxtel
  Telefoon: 0411 676296

  Website:
  Email ons.


Het netwerk van Lukullus is het resultaat van twee vrienden collega’s die in 2005 hun ervaring, intuitie, marktkennis en commerciële krachten hebben gebundeld. Dit heeft geleid tot een gemeen- schappelijke onderneming. Ieder begin is moeilijk en het zoeken naar kopers van Poolse producten in Duitsland, Nederland en België nam tijd in beslag. Dankzij de vastberadenheid en het harde werken van deze twee collega’s duurde het wachten op succes niet lang.

In 2007 opende de eerste duitse winkel in poolse producten haar deuren, en het motto voor vandaag is: "De winkel, die we zouden willen gaan winkelen". En dit eenvoudige recept naar een plek met een unieke sfeer, origineel interieur, waar de focus naar de klant en haar wensen ligt is succesvol gebleken.
Samenwerking
Onze winkels
Contact


Een groeiend netwerk van winkels vond al snel erkenning bij de Duitse bevolking in steden als Hannover (Garbsen, Misburgu), Gelsenkirchen, Dusseldorf, Leverkusen, Oberhausen Nederland Oss en Boxtel. De jaren daarna brachten meer successen in de vorm van de groei van het aantal activiteiten, het creëren van het Logistiek Centrum in Stanislawowo in de buurt van Warschau en de eerste contracten op franchise-basis. Momenteel zijn er 19 winkels, verdeeld over 12 steden in Duitsland en Nederland. De winkeloppervlakte ligt tussen de 150 en 500 m2 en het assortiment bestaat uit circa 6000 artikelen. Klanten kiezen voor Poolse Specialiteiten Lukullus, omdat hier de klant nog koning is. Bij ons is men verzekerd van een breed aanbod aan Poolse produkten van hoge kwaliteit en een zeer vriendelijke sfeer tijdens het winkelen. Deze sfeer wordt bepaald door de zorgvuldig geplande lay-out van de winkels, hun kleuren en verlichting en een professionele en vriendelijke service.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BoxtelRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: