fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Haco Tail Lift parts

  Laan van de ram 11 (In de buurt)
  7324BW   Apeldoorn
  Telefoon: 055 5330510

  Website:


Haco Tail Lift Parts is de leidende groothandel en leverancier in Europa op het gebied van laadkleponderdelen voor alle merken. De onderneming heeft in ruim 23 jaar een enorme kennis en ervaring opgebouwd in laadkleponderdelen en heeft zich in toenemende mate toegelegd om naast het leveren van originele onderdelen, alternatieven te ontwikkelen voor de meest gangbare onderdelen. De kwaliteit van onze producten is minimaal gelijk aan het origineel maar veelal beter dan het origineel doordat de praktische kennis van de laadkleppen, laadkleponderdelen en onderhoud volledig is geïntegreerd in onze productontwikkeling. De alternatieve onderdelen zijn 100% uitwisselbaar met het origineel.


Door onze schaalgrootte zijn we in staat om tegen zeer gunstige condities in te kopen en u daar van te laten profiteren, door zeer scherpe prijzen. Haco Tail Lift Parts kwaliteitssysteem staat borg voor best mogelijke kwaliteit.
Onze specificaties en ingangscontrole zijn zeer streng. Slechts de beste kwaliteit is goed genoeg voor u en dus voor ons. Op nagenoeg alle onderdelen bieden wij u daarom 2 jaar garantie.
Meer dan 6.000 artikelen worden direct uit voorraad geleverd en als u voor 16.30 uur besteld
heeft u de onderdelen indien u dat wenst, nog de volgende dag in huis.
Haco Tail Lifts Parts levert onderdelen die ondermeer passend zijn voor AMA, Bär, Behrens, Dautel, Dhollandia, Erhel, Interlift, Mariba, MBB, Scanlift, Solid-lift, Sörensen, Sörling, Teha,Zepro en Z-lift.

Waarom Haco?
Betrouwbare partner
6.000 artikelen voorradig
Haco alternatieven
Prijsgarantie
2 jaar garantie
Technische kennis
Volgende dag in huis
Gratis support
Zaterdag afhalen onderdelen



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ApeldoornRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: