fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Winters IJs V.O.F.

  Lutkenieuwstraat 14 (In de buurt)
  9712AX   Groningen
  Telefoon: 050 3127127

  Website:


Verkoop & Ambachtelijke bereiding van Consumptie-ijs


Winters IJs is al sinds 1923 een begrip in de Groningse binnenstad en omstreken. Gevestigd in de Lutkenieuwstraat is dit oude familiebedrijf begonnen met het traditioneel maken van schep ijs dat verkocht werd met een handkar. Nu drie generaties later is het bedrijf uitgegroeid naar twee vaste locaties in de binnenstad op de Grote Markt en voor de V&D. Er is nu een veel grotere diversiteit aan gekoelde producten maar het schep ijs wordt nog steeds ambachtelijk dagelijks vers bereid.
Wij hebben minimaal twaalf smaken vers schep ijs bij ons dat van de hoogste kwaliteit natuurlijke producten uit heel Europa wordt bereidt. Van oudsher is onze specialiteit de authentieke Groningse Boerenjongens smaak die nog volgens oud recept wordt bereidt met een heerlijke rum smaak en speciale rozijnen. Het is de smaak die onze vaste klanten uit weide omstreken keer op keer doet terugkomen voor een lekker Winters ijsje. Maar voor ieder wat wils bij onze mooie verkoopkramen met ruime keuze uit Milkshakes, Drink-ijs, Frisdrank en natuurlijk het lekkerste softijs van de stad met de romigste slagroom van de hoogste kwaliteit. U kunt ons door het jaar heen ook op verschillende jaarmarkten tegenkomen zoals die in Eenrum of Gieten.

Verder is er de mogelijkheid om een nostalgisch ijscokarretje te huren met ons heerlijke schep ijs, eventueel met bediening of zelf te scheppen, voor feesten en partijen, scholen of instellingen en dan proberen wij er voor u een gezellige dag van te maken. Voor vragen en informatie over prijzen en reserveringen kunt contact opnemen via email, fax of telefoon en wij hopen u gauw weer tegen te komen voor een lekker ijsje van Winters IJs.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GroningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: