fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Dietistenpraktijk Christina Wouters

  Kerkgracht 2 (In de buurt)
  8601 EC   SNEEK
  Telefoon: (06) 490 785 54

  Website:


k ben Christina Wouters. Ik ben in 1993 gestart met de opleiding Voeding en Diëtetiek in Groningen en heb sindsdien niet meer de thema’s voeding, gezondheid en verandering losgelaten. Ik ben sinds 1997 werkzaam als diëtist en deel nog steeds met veel plezier mijn kennis en mens-zijn met anderen.

Ja, ik heb alle diploma’s, voldoe aan alle eisen, ben lid van de beroepsgroep, enz. Wilt u gezonder leven, heeft u een dieet nodig, wilt u bepaalde (voedings)gewoonten in uw leven (of dat van uw kind) veranderen of heeft u vragen over voeding of dieet, dan kunt u bij mij terecht. Ook belangrijk: veel artsen, specialisten en andere professionals verwijzen naar mij door / werken met mij samen.

Ik maak graag gebruik van een echte ontmoeting; daarin kom ik het meest tot mijn recht. Zo kan ik contact met u maken; dat wat mijns inziens nodig is om een op u afgestemd advies te geven en tot uw verandering te komen. De meeste mensen die met mij in aanraking komen, geven aan, dat ze een prettig, duidelijk en motiverend gesprek met mij hebben gehad.

Ik kan u ontvangen op mijn spreekuurlocatie, maar ook een huisbezoek is mogelijk. Telefonisch of per e-mail contact hebben kan eventueel ook.

U bent van harte welkom!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids SNEEKRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: