fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Vialente

  Tiranastraat 15 (In de buurt)
  3404 CJ   IJSSELSTEIN
  Telefoon: (06) 207 011 40

  Website:
  Email ons.


Eten doe je elke dag. Omdat je trek hebt, omdat het gezellig is en natuurlijk ook omdat je voedsel gewoon nodig hebt om gezond en fit te blijven. Maar wat je eet, is soms niet zo vanzelfsprekend. Want hoe maak je een gezonde keuze uit dat enorme aanbod van voedingsmiddelen? Hoe houd je je gewicht op peil? En wat mag, kan en moet je eten als je een (chronische) aandoening hebt zoals diabetes, hart- en vaatziekten of een voedselallergie? Een goed voedingsadvies helpt je om de keuzes te maken die bij jou passen.

Of je nu jong bent of al wat op leeftijd, man of vrouw, voor een goed en persoonlijk advies kan je terecht bij een van de vele Vialente diƫtisten.

Fit en gezond op jouw manier
Jouw persoonlijke gezondheid is onze drijfveer. Dat jij je fit voelt, lekkerder in je vel zit en gezond bent, is voor ons net zo belangrijk als voor jezelf. Daarop stemmen wij onze behandeling af, door onze persoonlijke aanpak, onze deskundige begeleiding en onze wetenschappelijk onderbouwde adviezen. De Vialente diƫtist werkt samen met jou aan het bereiken van de gezondheidsdoelen die jij jezelf stelt. Fit en gezond op jouw manier dus.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids IJSSELSTEINRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: