fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: FIETSEN EN BROMFIETSEN

Lukassen Tweewielers Wehl

  Voltastraat 51a (In de buurt)
  6902Pt   Zevenaar
  Telefoon: 031 634 4990

  Website:


Naar welke van de twee winkels van Lukassen Tweewielers u ook toe gaat. Jan Lukassen en zijn vrouw Ilonka hebben hun fietsspeciaalzaken servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een fiets koopt, maar ook de zekerheid van maximaal fietsplezier.

Service en Garantie staan bij Lukassen Tweewielers hoog in het vaandel. U kunt erop rekenen dat de professionele fietsenmakers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tweewielers. Zo heeft de elektrische fiets in de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. Medewerkers van Lukassen Tweewielers zijn hierin meegegroeid en weten precies hoe elke stadsfiets, bromfiets, kinderfiets, elektrische fiets of sportfiets in elkaar steekt. Zij werken dan ook in een zeer geavanceerde werkplaats met de nieuwste (digitale) technieken. Lees meer over de klaar-binnen-een-dag-service van Lukassen Tweewielers.

Kom gerust naar één van de winkels in Wehl of Zevenaar en laat u goed en transparant adviseren. Kijkt u eerst liever online rond? Ook in de webshop van Lukassen Tweewielers kunt u alles vinden voor uw fiets.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZevenaarRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: