fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BARCODES

ICS Vertex Identcode systems Nederland B.V.

  Dukatenburg 90 (In de buurt)
  3437 AE   Nieuwegein
  Telefoon: +31 30 605 4402
  Fax: +31 30 605 5328

  Website:
  Email ons.


ICS Vertex Interactive Benelux B.V. is in 2001 voortgekomen uit een fusie van ICS Identcode Systems Nederland B.V. en Binas Logistieke Automatisering B.V.

ICS Identcode Systems Nederland B.V. weet zich al 10 jaar te profileren als een degelijke leverancier van hardware en media (etiketten en ribbons) . Hierbij hebben met name de productkennis van het team, de ondersteuning door de technische dienst en de scherpe prijsstelling bijgedragen aan het succes.
Binas Logistieke Automatisering B.V. is al 8 jaar een succesvolle groep automatiseerders die op simpele wijze de logistieke vraagstukken van haar relaties weet op te lossen. In 2001 zijn beide bedrijven door Vertex Interactive Inc. aangekocht. De bedoeling van het Amerikaanse bedrijf was om in Europa haar Amerikaanse producten aan de man te brengen. Dit is mede door de economische situatie niet gelukt. Zonder enig spoor van twijfel hebben de mensen van ICS en BINAS besloten om het bedrijf terug te kopen en zijn per 1 augustus 2002 eigenaar van ICS Vertex Interactive Benelux B.V.
Ons enthousiaste team zal u op een heel directe manier bijstaan met de diensten die wij u leveren.
Dus voor :
· Een scherpe prijs
· Kennis van zaken
· Ongekende service



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids NieuwegeinRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: