fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Wijlaarderhof

  Lycklamastins 3-205 (In de buurt)
  8925 KZ   Leeuwarden
  Telefoon: 088 - 921 02 09

  Website:
  Email ons.


Missie
Woonzorg Nederland biedt comfortabele woonruimte, een hoogwaardig aanbod van diensten en zorg en uitstekende service aan senioren en mensen met een beperking. We kijken niet alleen naar de woning, maar ook naar de woonomgeving. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om optimaal deel te nemen aan de samenleving.

De hoofddoelen van Woonzorg Nederland zijn:
• Continue verbetering van de klantgerichtheid en de klanttevredenheid
• Goede huisvesting voor onze klanten met oog voor duurzaamheid en financiële stabiliteit
• Partnership met andere organisaties om te komen tot goede diensten en dienstverlening voor onze klanten.

Visie
Mensen willen zelf kunnen bepalen wat er in hun leven gebeurt, ook als ze ouder worden of een beperking hebben. Zelf de regie houden over het eigen leven is belangrijk. Woonzorg Nederland biedt senioren en mensen met een beperking een woning en woonomgeving die hen daarbij helpt.

Wij hebben hierbij speciale aandacht voor mensen met een smalle beurs. Bijna al onze woningen hebben een sociale huur. We bieden een passende combinatie van woning, diensten en zorg voor mensen met diverse leefstijlen.

Op buurtniveau zorgen we voor innovatieve, duurzame en flexibele voorzieningen voor wonen, werken, dienstverlening, ontmoeting en recreatie. Deze voorzieningen stimuleren de leefbaarheid, burgerschap en betrokkenheid bij de samenleving. Waar nodig werken we hiervoor samen met andere partijen.

Kernwaarden
Woonzorg Nederland werkt vanuit een duidelijk motief: Ruimte voor zorgeloos wonen. Dat ervaart onze klant in passende woningen met zorg en diensten op maat, maar ook in gastvrijheid en het feit dat we de klant serieus nemen. We verwachten van onze medewerkers dat ze servicegericht, ondernemend en resultaatgericht zijn. Onze managers geven leiding met passie, vertrouwen en aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LeeuwardenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: