fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Vivaldi

  Doornburg 50-77 (In de buurt)
  1081 JX   Amsterdam
  Telefoon: 088-9210169

  Website:
  Email ons.


In het stadsdeel Zuid, in de wijk Buitenveldert, ligt Wooncentrum Vivaldi. Het complex ligt nabij het Amsterdamse Bos. Het wooncentrum staat in verbinding met Woonzorgcentrum Buitenveldert en bestaat uit 4 twee- en 24 driekamerwoningen verdeeld over vier bouwlagen. Alle verdiepingen zijn met een lift bereikbaar. De bewoners kunnen gebruik maken van de ontmoetingsruimte, de winkel en de tuin in het aan de overkant gelegen verzorgingshuis. Openbaar vervoer vindt u in de directe omgeving. In Vivaldi is een bewonersconsulent werkzaam.


1 / 2Diashow


De woningen
De oppervlakte van de woningen varieert van 52m² tot 63m². Een aantal woningen heeft geen drempels en is hierdoor rolstoelvriendelijk. Alle woningen zijn aangesloten op een 24-uurs alarmsysteem.

Huurprijzen & servicekosten
De netto huurprijs van de woningen is vanaf 541,71 euro per maand. De servicekosten zijn vanaf 61,92 euro per maand. Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huursubsidie mogelijk. Nadere informatie over huursubsidie kunt u bij de betreffende gemeente verkrijgen. Prijzen per 1 juli 2011.

Toewijzing
De woningen worden toegewezen op basis van wachttijd en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Belangstellenden dienen zich als woningzoekende in te schrijven bij WoningNet. Vrijgekomen woningen worden aangeboden in het WoningNet Magazine en op www.woningnet.nl. Voor meer informatie over inschrijvingen bij WoningNet: telefoon 0900 - 202 30 72 (0,10 eurocent per minuut), bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: