fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Huize Groeneweg

  De Baan 125 (In de buurt)
  2801 ZW   Gouda
  Telefoon: 088-9210407

  Website:


Gezellige, vertrouwde buurt

In het historische hart van Gouda, langs één van de singels, ligt Huize Groeneweg. Gevestigd waar eens een klooster, een Latijnse school en in de 19e eeuw de ‘Werkinrichting tot Wering der Bedelarij’ stonden. Misschien bent u er in de omgeving opgegroeid of heeft u er lang gewoond. Dan weet u hoe prettig het is in deze gezellige, vertrouwde buurt. Dat geldt helemaal voor Huize Groeneweg. Het gebouw is uit 1976 en bestaat uit 144 tweekamerwoningen.

Het is aangenaam en rustig wonen in Huize Groeneweg. Tegelijkertijd is het een prima uitvalsbasis voor uw activiteiten buitenshuis. Een groot park, winkels, de wekelijkse markt, bibliotheek, bank, postkantoor en horeca: het ligt allemaal binnen een straal van 100 meter. En voor de kapper hoeft u de deur niet uit, want die komt wekelijks naar Huize Groeneweg.
Gelijkgestemden in een prettige omgeving

In Huize Groeneweg heeft u de geborgenheid en privacy van uw eigen woning. Daarnaast heeft u de gezelligheid van gelijkgestemde mensen in uw eigen vertrouwde buurtje. Zo is er een gezamenlijke recreatieruimte “Het Honk” die wordt beheerd door een bestuur, waarbij een activiteitencommissie aanwezig is, en in samenspraak met een enthousiaste club vrijwilligers de activiteiten organiseert.
Alle vormen van zorg

Overigens is het grootste voordeel van Huize Groeneweg misschien wel dat in het complex een zorgsteunpunt van Vierstroom aanwezig is (De Baan 325). Bewoners kunnen gebruik maken van de service van Vierstroom met onder andere een wekelijks verpleegkundig spreekuur en bloedprikken door het Groene Hart Diagnostisch Centrum.
Altijd iemand bereikbaar

De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners van Huize Groeneweg. Zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het haar gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega van haar aan de lijn. Na werktijd wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.
Feiten op een rijtje

Adresgegevens: De Baan 101 – 432, 2801 ZW Gouda / Groeneweg 35 – 261, 2801 ZB Gouda
Netto huurprijs: vanaf € 442,83 per maand. Servicekosten: vanaf € 117,98 per maand, inclusief stookkosten (prijspeil juli 2014). Huursubsidie is afhankelijk van het inkomen, informeer hiernaar bij de belastingdienst, http://www.belastingdienst.nl/
144 tweekamerwoningen van ongeveer 50 m2, met open keuken en badkamer
De woningen zijn verdeeld over drie etages die bereikbaar zijn met lift of trap; De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin
De woningen op de etages aan de Groeneweg hebben een kleine berging op de begane grond
De bewoners aan De Baan kunnen gebruikmaken van een gemeenschappelijke fietsenstalling
Vrije toegang tot recreatieruimte tijdens openingsuren die wordt beheerd door een bestuur
Zorg op maat: aanwezigheid van een zorgsteunpunt op De Baan 325
Wekelijks kapper aanwezig
Logeerkamer, tegen vergoeding, te gebruiken
Groot park, winkels, horeca, openbaar vervoer: minder dan 100 meter afstand

Veel voordeel voor u

Met een woning van Woonzorg Nederland bent u automatisch lid van de Woonzorg Nederland Ledenvereniging. Dat lidmaatschap is gratis tot mei 2015 (normaal € 19,50 euro) en biedt u veel voordelen. Als lid wordt u gratis bemiddeld of krijgt u korting voor hulp aan huis zoals de pedicure, opticien, audicien, kapper, belastingaangiftenhulp, computerservice of Maaltijdservice aan huis. Met het Onderhoudsabonnement, Verzekeringen en zelfs een Verhuisservice biedt Woonzorg Nederland Ledenvereniging u alles wat nodig is om veilig en comfortabel te wonen. Kijk op de website van de Ledenvereniging voor alle voordelen.
Interesse?

Het complex is voor alle gezindtes toegankelijk. De woningen worden toegewezen op basis van volgorde van aanmelding en urgentie en zijn bestemd voor mensen van 50 jaar en ouder.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 - 921 04 07, of stuur een e-mail naar [email protected].

Voor reparatieverzoeken kunt u direct contact opnemen met de planner van de Dienst Klein Onderhoud, telefoonnummer 088 - 921 07 00, bereikbaar tussen 08.30 - 17.00 uur.
Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GoudaRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: