fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Galenushof

  Goudestein 1-79 (In de buurt)
  1181 AZ   Amsterdam
  Telefoon: 088-9210166

  Website:
  Email ons.


In de wijk Buitenveldert, nabij Amstelveen, ligt Wooncentrum Galenushof. Het complex ligt vlakbij winkelcentrum Groot Gelderlandplein en het Amsterdamse Bos. Openbaar vervoer vindt u in de directe omgeving. Het wooncentrum bestaat uit 36 twee- en 4 driekamerwoningen verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De verdieping is zowel met een gewone lift als met een traplift bereikbaar. De bewoners kunnen gebruik maken van de ontmoetingsruimte, de logeerkamer en een fietsenberging. Via het nabijgelegen Menno Simonszhuis kunt u diverse zorgvoorzieningen aanvragen zoals dagopvang, pedicure, maaltijdservice, zorg, en fysiotherapie. In Galenushof is een bewonersconsulent werkzaam.


1 / 2Diashow


De woningen
De oppervlakte van de woningen varieert van 55 tot 67m². De woningen hebben een ruime keuken en beschikken over een balkon of tuin. Individuele berging is aanwezig, en alle woningen kunnen worden aangesloten op een 24-uurs alarmsysteem.

Huurprijzen & servicekosten
De netto huurprijs van de woningen is vanaf 476,26 euro per maand. De servicekosten zijn vanaf 14,32 euro per maand. Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de belastingdienst verkrijgen. Prijzen per 1 juli 2011.

Toewijzing
De woningen worden toegewezen op basis van wachttijd en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Belangstellenden dienen zich als woningzoekende in te schrijven bij WoningNet. Vrijgekomen woningen worden aangeboden in het WoningNet Magazine en op www.woningnet.nl. Voor meer informatie over inschrijvingen bij WoningNet: telefoon 0900 - 202 30 72 (0,10 eurocent per minuut), bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmsterdamRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: