fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BAGGER- EN ZUIGWERKEN

Vaarkamp BV

  Max planckstraat 21 (In de buurt)
  6716BD   Ede gld
  Telefoon: 0318-623111
  Fax: 0318-623536

  Website:
  Email ons.


Vaarkamp BV biedt een volledig pakket van dienstverlening op het gebied van aanleg en onderhoud in de buitenruimte: groen en recreatie; bos, natuur en landschap; grond, wegen en water.

Onze dienstverlening betreft het volledige terrein van aanleg en onderhoud van de buitenruimte. Wij opereren in landelijke gebieden, waaronder natuurgebieden, maar ook in stedelijke omgevingen.

Onze activiteiten vormen een totaalpakket waar we trots op zijn. We hebben ze als volgt samengevat:

groen en recreatie
Aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, waaronder parken, tuinen en andere beplantingen, sportvelden, recreatieterreinen, bedrijfsterreinen en begraafplaatsen. groen en recreatie

bos, natuur en landschap
Bosbouwwerkzaamheden, natuurherstel- en natuurontwikkelingsprojecten, aanleg en onderhoud van landschapselementen. bos, natuur en landschap

grond, wegen en water
Grondwerk, wegen- en waterbouwbouwkundige werken, bestratingen, boven- en ondergrondse infrastructuur. grond, wegen en water

De medewerkers van Vaarkamp zijn bepalend voor de goede naam van ons bedrijf. Ons vakmanschap hebben we opgebouwd sinds de oprichting van ons bedrijf in 1946. Onze medewerkers kennen de wijde omgeving en de plaatselijke omstandigheden. Ze zijn zich bewust van de gevraagde kwaliteit en weten hoe die behaald moet worden. Wij besteden veel aandacht aan ontwikkeling van kennis en vakmanschap, bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen en het houden van toolboxmeetings.

Tot onze klanten behoren gemeenten, waterschappen, terreinbeherende organisaties, bedrijven, instellingen en particulieren.

Wij voeren zowel kleinschalige werken als grote projecten uit. Voor nadere informatie, advies en overleg kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze projectleiders.

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze bedrijfsvoering, aan een veilige werkomgeving en een schoon milieu. Daarvoor zijn wij gecertificeerd met ISO 9001:2000 en VCA**.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids Ede gldRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: