fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Salarisverwerking

Quinto Groep

  Dreef 48 (In de buurt)
  2012 HS   Haarlem
  Telefoon: 023 2302797
  Fax: 023 2302781

  Website:
  Email ons.


Quinto Groep biedt een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogstaand pakket aan producten op het gebied van salarisadministratie voor werkgevers. Wij zijn een landelijk opererende, onafhankelijke onderneming en dé adviseur voor dé ondernemer als het gaat om zíjn personeel.

Ons hoofdproduct én onze kernactiviteit is het inrichten en verwerken van salarisadministraties voor klanten en de daarbij behorende advisering, zowel in onze eigen kantooromgeving als op locatie bij de klant.

Het uitgangspunt bij het aanbieden van deze service is: de behoeftes en wensen van u als klant op het gebied van salarisadministratie vertalen naar de wijze waarop u de noodzakelijke informatie bij ons wilt aanleveren. Mede bepalend is de vorm en inhoud van de output die u van ons wilt ontvangen. Het aanleveren van de input is, binnen de mogelijkheden van de wetgeving, vormvrij. De mogelijkheden liggen tussen handgeschreven aanleveren op papier en aanleveren via het Internet met gebruikmaking van onze webmodule of het personeelsinformatie systeem gecombineerd met pasklare excel sheets.


Plaatsgids HaarlemRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek
x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: